Συζυγοσ Φωφησ Γεννηματα - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ : Πρώτος σύζυγος της ήταν ο αλέξανδρος ντέκας, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν η φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη.

Η φώφη γεννηματά πέθανε σήμερα, δευτέρα 25 αυγούστου, σκορπώντας θλίψη σε όλη την ελλάδα και ειδικά στους οικείους της. Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης. Ο ανδρέας τσούνης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της και αυτός που βρέθηκε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής της. Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης.

Η φώφη γεννηματά πέθανε σήμερα, δευτέρα 25 αυγούστου, σκορπώντας θλίψη σε όλη την ελλάδα και ειδικά στους οικείους της. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ from www.tastv.gr
Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος . Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό. Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης. Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, ήταν από αυτούς που βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της στο πλευρό της. Τσούνης ήταν ο φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της . Πρώτος σύζυγος της ήταν ο αλέξανδρος ντέκας, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν η φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη.

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, η φώφη γεννηματά μετά από γεναία μάχη με τον καρκίνο,.

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος . Την στήριξε στη μεγάλη μάχη με την . «με τον ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν δύο χρόνια η φώφη γεννηματά, μιλώντας για . Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης. Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό. Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης. Πρώτος σύζυγος της ήταν ο αλέξανδρος ντέκας, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν η φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης. Ο ανδρέας τσούνης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της και αυτός που βρέθηκε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής της. Η πρόεδρος του κιναλ, έδινε για πολλά . Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, ήταν από αυτούς που βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της στο πλευρό της.

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό. Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης. Η φώφη γεννηματά πέθανε σήμερα, δευτέρα 25 αυγούστου, σκορπώντας θλίψη σε όλη την ελλάδα και ειδικά στους οικείους της. Ο ανδρέας τσούνης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της και αυτός που βρέθηκε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής της. Την στήριξε στη μεγάλη μάχη με την .

Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ from www.tastv.gr
Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό. Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης. Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης. Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος . Τσούνης ήταν ο φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της . Ο ανδρέας τσούνης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της και αυτός που βρέθηκε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής της. «με τον ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν δύο χρόνια η φώφη γεννηματά, μιλώντας για . Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε.

«με τον ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν δύο χρόνια η φώφη γεννηματά, μιλώντας για .

Ο ανδρέας τσούνης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της και αυτός που βρέθηκε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής της. Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό. Τσούνης ήταν ο φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της . Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος . «με τον ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν δύο χρόνια η φώφη γεννηματά, μιλώντας για . Η πρόεδρος του κιναλ, έδινε για πολλά . Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης. Την στήριξε στη μεγάλη μάχη με την . Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης. Η φώφη γεννηματά πέθανε σήμερα, δευτέρα 25 αυγούστου, σκορπώντας θλίψη σε όλη την ελλάδα και ειδικά στους οικείους της. Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης.

Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, η φώφη γεννηματά μετά από γεναία μάχη με τον καρκίνο,. Η φώφη γεννηματά πέθανε σήμερα, δευτέρα 25 αυγούστου, σκορπώντας θλίψη σε όλη την ελλάδα και ειδικά στους οικείους της. Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό. Την στήριξε στη μεγάλη μάχη με την .

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ from www.tastv.gr
Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος . Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, η φώφη γεννηματά μετά από γεναία μάχη με τον καρκίνο,. Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης. Η πρόεδρος του κιναλ, έδινε για πολλά . Πρώτος σύζυγος της ήταν ο αλέξανδρος ντέκας, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν η φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, ήταν από αυτούς που βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της στο πλευρό της. Τσούνης ήταν ο φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της . Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της.

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος .

«με τον ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν δύο χρόνια η φώφη γεννηματά, μιλώντας για . Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης. Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης. Ο ανδρέας τσούνης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της και αυτός που βρέθηκε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής της. Η φώφη γεννηματά πέθανε σήμερα, δευτέρα 25 αυγούστου, σκορπώντας θλίψη σε όλη την ελλάδα και ειδικά στους οικείους της. Η πρόεδρος του κιναλ, έδινε για πολλά . Τσούνης ήταν ο φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της . Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, ήταν από αυτούς που βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της στο πλευρό της. Την στήριξε στη μεγάλη μάχη με την . Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος . Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε.

Συζυγοσ Φωφησ Γεννηματα - ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ : Πρώτος σύζυγος της ήταν ο αλέξανδρος ντέκας, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν η φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη.. Πρώτος σύζυγος της ήταν ο αλέξανδρος ντέκας, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν η φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, η φώφη γεννηματά μετά από γεναία μάχη με τον καρκίνο,. Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης.